Vill du delta?

 

Varje år arrangera at the Fringe, en internationell ordfestival med en mängd olika programpunkter. Har du en teaterensamble, en musikgrupp, vill du läsa poesi, en novell eller ett stycke prosa, har du lust att ställa ut dina konstverk eller dina fotografier? Det spelar ingen roll om din idé är stor eller liten, vi ser till att du och dina vänner får plats i ordfesten. Du är välkommen!

 

Registrera din evenemang genom att höra av dig till Kultivera. För att få en försmak på vad som kommer att hända, se programmet och vilka artister som deltar. 

                

 

+46 70 580 4663,  arts@kultivera.nu

Dramatic Actress
Dramatic Actress
press to zoom
Abstract Painting
Abstract Painting
press to zoom
Live Gig
Live Gig
press to zoom
Lens Close Up
Lens Close Up
press to zoom
Hjälp till!

 

Människor från olika delar av världen kommer hit för att dela med sig av sina ord och många kommer hit för att lyssna och ta del av den internationella ordfesten Yeats at the Fringe. 

Det blir möjligt genom stöd från människor som dig.

Med en enkel donation eller sponsring, ett erbjudande om sängplats eller hjälp under festivalen kan du förverkliga våra och artisternas förväntan på ordfesten. 

Det finns många sätt att hjälpa till. 

Volontärer

 

Är du intresserad av att hjälpa till under evenemangen eller på ett praktiskt sätt delta? Nu har du chansen att i grunden skapa Yeats at the Fringe och samtidigt träffa människor från stora delar av världen. Om du vet med dig att du är händig eller helt enkelt bara vill vara med: Häng på! Vi hittar en plats åt dig.

Sponsra & donera

 

Vill ditt företag sponsra at the Fringe med varor är vi ytterst tacksamma. I princip tar vi emot vad ni vill ge oss.  

 

Om du hellre vill donera pengar går det alldeles utmärkt. Donationerna går oavkortat till ordfesten. Ett sätt att bidra ekonomiskt är att klicka på knappen nedan.

Ta emot gäster

 

Tycker du det är roligt att träffa nya människor? Under ordfesten har du möjlighet att öppna ditt hem för att ta emot en gäst eller två.

Om du vill vara med och hjälpa till på något sätt kommer företagets eller privatpersonens namn att finnas med på hemsidan eller i evenemangen som en av våra sponsorer. 

 

Kontakta oss!

 

+46 70 580 4663,  arts@kultivera.nu